perempuanku

one message received.. opening..

"goLekono sEjaTinE oPo kanG kaSebuT
anDhab aShor.. saBar.. Lan naRimo..
RajuTen boLah-boLah suTro inG aTimu
kanThi TLaTen nganTi daDhi kLambi
kanG enDah sarTo kuWowo diaGem
maRang soPo waE"

pEsan unTuk PeremPuan(ku) IndonEsia

0 footprint:

ku tak tau apa isi hatimu, so bicaralah...